-->

pátek 21. prosince 2012


Emigrate se probouzí a v zimě spát rozhodně nehodlá...

Po dlouhé době, kdy jsme vám nemohli přinést nic aktuálního jsme zpět a hned s novinkou, která doslova otřásla celým Emigrate světem. A co že se to tedy stalo?

5. prosince se na oficiálním Facebooku kapely objevila tato zpráva: "demos are recorded and being reviewed. setting up studio time for january to begin the official recording. be excited."


 

Dovolím si zde stručný překlad: dema písniček jsou nahraná a začínáme je postupně znovu procházet a kontrolovat. V lednu se chystáme do studia, abychom začali s oficiálním nahráváním nového alba. Těšte se.

Kapela se tedy evidentně nebojí dnešního konce světa, což je dobře a my můžeme doufat, že se během prvních měsíců roku příštího dočkáme nějaké malé ukázky a nebo se rok 2013 stane rokem, kdy Emigrate vydali druhé album a poprvé vyjeli na turné... Co myslíte?

Každopádně je tento článek zřejmě posledním, který jsme pro vás tento rok napsali. Na tomto místě bych vám chtěl poděkovat za vaši přízeň a popřát vám krásné vánoční svátky a úspěšný vstup do roku 2013. A jak už bylo zmíněno od kapely, tak i my se v novém roce opět ozveme, tentokrát s novými články, projekty a spoustou dalších věcí. Takže se těšte ;)

Adam Valečka