-->

úterý 7. května 2013


S Emigrate ve studiu při nahrávání! 


Přinášíme vám slibované fotky ze studia, kde Emigrate tvoří své druhé album, o němž jsme vás informovali v tomto příspěvku. Ve studiu můžeme vidět členy kapely a především Richarda s několika gesty, která jasně značí dobrou náladu, ale také pečlivost a odhodlání dostat ze sebe na desku to nejlepší. 
































Na závěr pro vás mám několik informací. Do dalších novinek se web z naší strany více či méně odmlčí. To ale neznamená, že pro vás nechystáme vůbec nic. Jen toho nebude tolik, ale vše bude následně uveřejňováno na našem Facebooku. Pokud byste ale vy sami chtěli publikovat cokoliv co se týče Emigrate (obrázky, fotky, covery písní, jakékoliv texty), nebo byste měli jen nějaký nápad, neváhejte se nám prosím ozvat na mail: emigrate.richard.kruspe@gmail.com 
Pokud to jen trošku půjde, váš příspěvek zveřejníme a vy tak rozšíříte Emigrate komunitu v ČR! 

pátek 3. května 2013


Dopis od Richarda pro všechny fanoušky
V úterý Emigrate svět obletěla po dlouhé době další novinka. Richard aktualizoval svůj blog na oficiálních stránkách kapely a rozhodl se napsat několik řádků, v nichž popisuje současnou situaci. Pojďme si shrnout nejpodstatnější body.

  • Práce na druhé desce Emigrate opět pokračují, v lednu se zkoušely všechny Richardovo nápady ve zkušebně. Co z toho ale vzešlo, neprozradil.
  • Ve skupině za bicími sedí opět nová postava. Tentokrát je to Mikko Siren ze skupiny Apocalyptica. Zda je to na delší dobu, nebo jen na výpomoc ve studiu, opět není nikomu jasné. Podle Richarda odvedl skvělou práci a on tak považuje bicí za hotové, tudíž se teď zaměřuje na své kytarové pasáže.
  • Kdy bude nahrávka hotová, není vůbec jasné. Richarda teď čeká tour s Rammstein, ale bude se snažit ve volných chvílích nahrávky průbežně ladit.
  • V závěru slibuje, že se své fanoušky bude snažit více informovat o aktuálním dění (doufejme, že slib dodrží) a moc děkuje za podporu, které se mu dostává.
S uveřejněnou zprávou se ven dostalo i několik fotek. Přikládáme na ukázku jednu přímo ze studia. Celou galerii čekejte během víkendu, nejpozději v pondělí.