-->

neděle 28. října 2012


YouTube kanál

Na našem
YouTube kanálu můžete ode dneška sledovat oba Emigrate klipy s českými titulky. Do budoucna pro vás chystáme překlady rozhovorů a mnoho dalšího. Doporučuji přidat si nás do odběru, aby vám nic podstatného neuteklo.

sobota 27. října 2012


O nás, aneb kdo vlastně jsme?

Na začátku všeho čtyři nadšenci a obdivovatelé Richarda Kruspeho spojili své síly a rozhodli se spravovat tento blog, protože ucelené, pravdivé a aktualizované informace o hudební formaci Emigrate se dají najít na českých webech jen velmi těžko.

S velkým očekáváním čekáme na ohlášení tour, které se chceme zúčastnit za každou cenu, případně se díky těmto stránkám a s tím spojenou komunikací, dostat kapele co nejblíž. V plánu je i vytvoření dárku pro Richarda a další věci, jimiž koncert (ať už bude kdekoliv) učiníme výjimečným a nezapomenutelným. Aby celý svět věděl, že i v České republice má Emigrate svoji fanouškovskou základnu.

Pokud byste se k nám chtěli přidat, či se jen na něco zeptat, můžete nás kontaktovat prostřednictvím mailu: emigrate.richard.kruspe@gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Členové našeho týmu

Jméno: Adam

 
Přezdívka: Slim Pickens 


Post: Zakladatel projektu, náměty článků a jejich psaní, překlady, vize do budoucna, správa blogu... 
 
Kontakt:
emigrate.richard.kruspe@gmail.com

Oblíbená Emigrate píseň: Face down

 
Další oblíbení interpreti: The Offspring, Linkin Park, Rammstein, Sting (and The Police), Peter Gabriel, Bryan Adams.

 
Hudební sen: Richardův podpis už mám, takže jednoznačně osobní setkání s ním a s výše uvedenými hudebními osobnostmi. 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jméno: Honza
 
Přezdívka: Hans Kruspe (také Ričrd)

Post: správa FB, psaní článků, spolupráce s Rammsteinfan.cz
 
Kontakt: richardes.kruspe@seznam.cz

 
Oblíbená píseň u Emigrate: Wake up

 
Další oblíbené kapely: Ramms+ein, Korn, Kabát, Škwor, Sepultura, Cavalera Conspyracy, Daniel Landa.

 
Hudební sen: Mít revival R+ a svojí vlastní kapelu hrající industriální metal. Dále setkat se s Paulem Landersem a Richardem Kruspem.
Pořídit si všecky ESP z jeho signatury a aparát ENGL. Také se naučit na bicí a nechat si postavit svou vlastní koncertní arénu. Také si samozřejmě přeji, aby náš fanklub vzkvétal a získal jméno minimálně v ČR.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jméno: Michaela

Přezdívka: Mishell Schrei


Post: psaní článků, jejich úprava, správa Twitteru a MySpace.


Kontakt: mishellschrei@seznam.cz

 
Oblíbená Emigrate píseň: I have a dream


Další oblíbení interpreti: Rammstein, Oomph, In Extremo, Eisbrecher, Guano Apes, System of a down, Linkin Park, Korn, Kabát, Divokej Bill...a další, ale převážně německé kapely :)


Hudební sen:  Snažím se založit vlastní kapelu, to je můj velký sen a také setkat se osobně s kapelou Rammstein a s kapelou Emigrate, pokecat s Richardem a sklonit mu velkou poklonu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Jméno: Barbora
 
Přezdívka: Baruš


Post: správa Google +, Youtube, psaní článků, překlady.
 
Kontakt: divisova.bara@gmail.com


Oblíbená Emigrate píseň: You can't get enough 
 
Další oblíbení interpreti: Rammstein,SlipKnoT,Deathstars,Machine 

Head,Sepultura,Slayer,BFMV,Linkin Park a spousta dalších :)
 
Hudební sen: Podepsanou fotku s Machine Head už mám,tak snad si jen na after party po koncertu Emigrate pokecat u šálku kafe s Richardem a říct mu,jak moc si ho vážím.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Přehled všech písní a jejich překladů
Během prázdnin pro vás náš tým překládal všechny písně, jaké dosud Richard pustil do světa. Připojili jsme k nim i naše názory a teď je zde všechny máte pohromadě: 

Album Emigrate

Singl Temptation